Over Zoo Mooi! Sounds

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Muziekvereniging Euterpe Emmen organiseert Nieuw Talent Orkest Zoo Mooi! Sounds, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdagochtend 11 maart 2023, 9.30 uur bij Cho 50+ in het Rensenpark Emmen. Dit belooft een bijzondere ochtend te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Doe je mee?

Wij zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 1.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten:

Startdatum: zaterdag 11 maart 2023, 9.30 uur
Vervolg: iedere week op de zaterdagochtend
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Locatie: bij Cho 50+, Hoofdstraat 18 in het Rensenpark Emmen
Kosten: € 95,- per persoon voor het hele project

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Jolanda Snijders, telefoon 06 15454754 of Alex Niemeijer, telefoon 06 51353266.

Of stuur een e-mail naar info@zoo-mooi.nl.