Het project Zoo Mooi! is vol in ontwikkeling. De show is zo goed als af en de kaarten zijn in de verkoop. Met deze bijzondere muzikale show vertellen we het verhaal van de Oude Dierentuin van Emmen en brengen we een ode aan Aleid Rensen. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken.

Kaartverkoop

De kaartvverkoop is van start gegaan. Op 23, 24 en 25 mei 2019 spelen wij onze muziekproductie Zoo Mooi! live in de Oude Dierentuin. Precies op de locatie waar vroeger de Nijlpaarden gracieus door het water bewogen, tegenover de plek waar de stekelvarkens liepen en de flamingo’s sierlijk in het water stonden alsof we in Florida op vakantie waren. Drie avonden aaneen krijgt u de kans om samen met ons het verhaal van de Oude Dierentuin te herbeleven. Kaarten zijn te koop via onze website www.zoo-mooi.nl.

Bijzondere show

Aleid Rensen en haar man Jaap waren vanaf 1969 eigenaar van het park en begonnen aan de wederopbouw van de Dierentuin. Een heldere visie op dierenwelzijn en educatie en een gedreven persoonlijkheid zorgde er voor dat de dierentuin uitgroeide tot een landelijk begrip. Het succes van het park bereikte uiteindelijk de grenzen van het park, wat in het centrum niet meer kon doorgroeien. Tegenwoordig horen we het getrompetter van de jonge olifanten alleen nog in onze gedachten.

Hulp gezocht

Wij zijn trots. Harmonie Euterpe Emmen is genomineerd voor de Cultuurprijs Emmen 2018!
Maar wij hebben hulp nodig. Heeft u een mooie herinnering en wilt u deze met ons delen? Bent u gevorderd muzikant en wilt u mee doen? Of wilt u stemmen? Of een donatie doen? Bezoek onze website www.zoo-mooi.nl voor meer informatie, stem voor de Cultuurprijs of stuur een berichtje via het contactformulier.


Over Zoo Mooi!
De initiatiefnemers zijn het er over eens: Emmen is het Noorder dierenpark! Hun missie is dan ook om een fantastische show neer te zetten om de herinneringen in leven te houden. Alle teamleden hebben herinneringen aan vroeger in het Noorder Dierenpark. Iedereen in Nederland heeft herinneringen… Laten we ze samen bewaren.

www.zoo-mooi.nl
www.facebook.com/zoomooi
www.instagram.com/zoomooiemmen
www.twitter.com/zoo_mooi

Categorieën: Nieuws