Ik kom met de auto. Waar kan ik het beste parkeren?
Op donderdagavond is het koopavond in Emmen. Voor deze avond raden we u aan om bij de parkeerplaats van het Fletcher Hotel (voorheen Hampshire Hotel) te parkeren. Hier kunt u gratis parkeren. De overige dagen kunt u ook in het centrum van Emmen parkeren, maar let hierbij op dat het druk kan worden. U kunt daarna de ingang Sterrenkamp nemen om bij ons evenemententerrein te komen.

Ik kom op de fiets. Waar kan ik mijn fiets neerzetten?
Tijdens Zoo Mooi! is er geen speciale fietsenstalling waar u uw fiets kunt stallen. Wij raden u aan om uw fiets ergens in het centrum van Emmen neer te zetten. U kunt daarna het beste via de Hoofdingang naar ons evenemententerrein komen.

Ik kom met het openbaar vervoer. Hoe kom ik het makkelijkst bij jullie evenemententerrein?
Vanaf het station kunt u het beste de ingang Minister Kanstraat nemen. Vanaf het station is dit ongeveer 10 minuten lopen.

Ik zit in een rolstoel. Zijn er speciale rolstoelplaatsen?
Zit u in een rolstoel en wilt u naar onze show komen? Stuur dan een e-mail naar info@zoo-mooi.nl en dan reserveren wij een plek voor u!

Tot hoe laat duurt de show?
De show duurt ongeveer tot 22.30 uur. Op zaterdagavond hebben we daarna nog een afterparty waar u ook van harte welkom bent. Deze afterparty duurt tot 00.00 uur.

Wat is het programma voor de shows?

20.00 uurInloop
20.20 uurOpeningspeech
door Eric van Oosterhout (donderdag), Cees Bijl (vrijdag) of Jetta Klijnsma (zaterdag)
20.30 uurStart Zoo Mooi!
21.15 uurPauze
22.30Einde Zoo Mooi!

Welke uitgangen kan ik nemen na de show?
Aangezien het Rensenpark officieel om 21.00 uur sluit, is het alleen mogelijk om het Rensenpark via de Hoofdingang te verlaten. De rest van het park is op dat moment niet meer toegankelijk.

Hoe weet ik waar het evenemententerrein is?
Bij elke ingang van het Rensenpark staan een aantal gastheren/gastvrouwen die u graag de weg wijzen. Tevens krijgt u van hen een plattegrond waar ons terrein op is aangegeven.

Is het evenement overdekt en zijn er zitplaatsen aanwezig?
Nee, het evenement is niet overdekt en vindt plaats in de buitenlucht. Verder zijn er alleen zitplaatsen aanwezig.

Hebben jullie ook huisregels?
Ja, ook wij hebben huisregels om het voor iedereen een leuk evenement van te maken! Bekijk onze huisregels hier.

Zijn er naast de show nog randactiviteiten aanwezig?
In principe zijn er geen randactiviteiten aanwezig. Waar wij voor gezorgd hebben is dat u een (borrel)hapje en een drankje kunt krijgen en er staat een kraampje met onze speciale Zoo Mooi!-artikelen. Daarnaast is er op zaterdag nog een afterparty op het Zoo Mooi! Experience Plein.

Ik heb herinneringsfoto’s ingestuurd. Is daar nog iets mee gedaan?
Jazeker! We zijn u ontzettend dankbaar dat u uw foto’s heeft ingestuurd. Van alle ingestuurde foto’s hebben wij een fotomozaïek gemaakt welke te zien is op het Zoo Mooi! Experience Plein.

Plattegrond
Zoo Mooi! vertelt een verhaal over Aleid Rensen en het Noorder Dierenpark. Heel Emmen heeft hier herinneringen aan. Deze herinneringen gaan we samen ophalen op 23, 24 en 25 mei. Dat doen we onder andere met deze plattegrond waarop u weer terug kunt halen hoe het dierenpark er ook maar weer uitzag.