Voor het paviljoen in het Rensenpark in Emmen heeft Euterpe dinsdagavond de akoestiek getest. Eind mei 2019 geeft het orkest een grote show in het park genaamd “Zoo Mooi!”
Niet voor niets was de locatie in het Rensenpark want hier zullen ook de concerten plaats vinden. “Zoo Moo!” wordt een muzikale ode aan Aleid Rensen.

Dinsdagavond heeft het jeugdorkest van Euterpe, de “Eurio’s” olv Ingrid van der Klei de aftrap gegeven voor dit zomerse concert.
Het grote harmonie orkest olv Martijn Veenstra speelde nummers van het thema van dit jaar “Kings and Queens”. Aan het einde van ditzomerse concert kwamen er nog nummers voorbij van Deep Purple, Santana en Queen. Het was een prachtig zeer geslaagd zomers concert in het park.

Het park leent zich perfect voor dit soort evenementen en er ontstaan nieuwe samenwerkingen. Het grote publiek werd hartelijk ontvangen door Cho50+.
Cho50+ is een gezellige gastvrije ontmoetingsplek in het voormalige Paviljoen van het Noorderdierenpark.
Vrijwilligers hadden een mooi terrasje gebouwd en er werd koffie en thee geschonken.

Na de zomervakantie staan er weer diverse optredens op de agenda. Volg ons op facebook en instagram. Meer informatie vindt u op: www.harmonieeuterpe.nl

Foto Henk Zwols

Foto Henk Zwols

Categorieën: Nieuws