Helpt u ons aan de muziek?

Om het verhaal van Zoo Mooi! om te toveren tot een heel mooie muzikale show, hebben we natuurlijk muziek nodig. Deze muziek is er nog niet en moet nog bedacht worden, maar dit kost geld, veel geld. Om dit geld bij elkaar te krijgen hebben we u nodig! Wij nodigen u uit om een bedrag dat u kunt missen te doneren aan Zoo Mooi!. Hoe klein ook, onze dank is groots.

Tegenprestaties

Naast een donatie hebben we een tal van tegenprestaties waar u aanspraak op kunt maken. Van een lezing over de totstandkoming van Zoo Mooi! en de muziek, tot geheel verzorgde VIP-arrangementen. Daarnaast kunt u uw eigen herinnering delen op de memory-wall of één van de laatste exemplaren van het boek ‘De verdwenen Dierentuin’ bemachtigen, welke is geschreven door Aleid Rensen zelf!

Crowdfundingpagina

Of doneer op ons rekeningnummer
NL26 RABO 0334 6409 54
t.n.v. Stichting Emmer Muziek Projecten
o.v.v. Zoo Mooi!

Offline Moment Crowdfunding

18 oktober aanstaande is het Offline Moment Crowdfunding. Wilt u een donatie doen aan Zoo Mooi!, maar bent u niet in staat dit via de crowdfundingpagina te doen, dan kunt u op deze avond dit alsnog doen. Uiteraard speelt Harmonie Euterpe onder leiding van Martijn Veenstra een afwisselend programma voor u!