Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen

‘Zoo Mooi!’, ode aan Aleid Rensen, een muziektheater/musical voorstelling uitgevoerd door Harmonie Euterpe. Een avondvullende productie waarin het leven van Aleid Rensen en de opkomst, bloei en (ondergang) van het Noorder Dierenpark centraal staan. De levensloop van zowel Aleid Rensen als dat van het Noorderdierenpark worden muzikaal vertolkt door het orkest ondersteund middels authentieke filmbeelden en verhalende, gesproken en gezongen tekst. Spannende ontsnappingen, successen en hoogtepunten worden afgewisseld met dramatiek en tegenslag. Zoo Mooi! verteld het complete verhaal van deze markante Emmense. Dit project voeren wij uit in het nieuwe Atlas theater (3 en 4 november 2018) en op de Savanne in de oude dierentuin in het voorjaar van 2019.
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen voelt zich feestelijk.
Gisteravond was de première!!
En wel van onze eigen film.

Binnenkort ook hier te zien 🥳

Voor het harmonieorkest is het een bijzonder jaar geweest. Een grote club muzikanten die door de coronaregels niet met elkaar mochten musiceren heeft toch de schouders er onder gezet en van het jaar 2020/2021 een succes gemaakt! Door grote inzet is het toch een muzikaal jaar geworden. Leden ontmoetten elkaar online of in kleine groepjes voor een repetitie. De instrumenten moesten bespeeld worden en de muziek moest doorgaan! Maar ook zeker was er ruimte voor andere activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een muzikale quiz of een geschiedenislesje.

Om ook aan het publiek te laten zien dat het orkest niet stil heeft gezeten, is er door leden een film gemaakt. Deze is gisteravond aan de leden gepresenteerd in het Noorderbak theater in Roswinkel en zal later ook voor een breder publiek te zien zijn.

Nu de coronaregels wat versoepeld worden, speelt het orkest weer wekelijks met grote bezetting. De opkomst is groot, want de muziek en de gezelligheid is gemist. Binnenkort staan er weer een aantal publieke optredens op het programma, dus houd ze in de gaten!

#emmen #orkest #film #euterpegaatdoor #harmonieeuterpe #euterpeemmen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen heeft zijn/haar status bijgewerkt.
Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Stem op (onze) Richard Zuiderveld
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Gefeliciteerd Richard