Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen

‘Zoo Mooi!’, ode aan Aleid Rensen, een muziektheater/musical voorstelling uitgevoerd door Harmonie Euterpe. Een avondvullende productie waarin het leven van Aleid Rensen en de opkomst, bloei en (ondergang) van het Noorder Dierenpark centraal staan. De levensloop van zowel Aleid Rensen als dat van het Noorderdierenpark worden muzikaal vertolkt door het orkest ondersteund middels authentieke filmbeelden en verhalende, gesproken en gezongen tekst. Spannende ontsnappingen, successen en hoogtepunten worden afgewisseld met dramatiek en tegenslag. Zoo Mooi! verteld het complete verhaal van deze markante Emmense. Dit project voeren wij uit in het nieuwe Atlas theater (3 en 4 november 2018) en op de Savanne in de oude dierentuin in het voorjaar van 2019.
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Vanavond 20:00 op ZO34
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen is bij Rensenpark Emmen.
Rensenpark Emmen
Zoo Mooi! op herhaling 🎶❤️🎶🐘🎶

DEZE WEEK OP ZO!34 TV📺

Terwijl jij thuis moet blijven zorgt ZO!34 voor genoeg kijk plezier! Daarom zenden we komende week herhalingen uit van onze programma's. Zo kan je onder andere nogmaals genieten van Alles Kids in Drenthe, Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen, Regenboogfestival Emmen en het DLF - Drèents Liedtiesfestival!

--------
Kijken naar ZO!34 op TV

Analoog: Kanaal 7 (189,250)
Digitaal: Kanaal 45

Overige aanbieders:

KPN / XS4ALL / Telfort: Kanaal 1384
Tele2: Via het hoofdmenu 'Lokale zenders bekijken' selecteren.
T-Mobile: Kanaal 782

Mis niets en kijk iedere dag naar ZO!34 op TV, zo34.nl of download de gratis ZO!34-app.
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Mooie herinneringen 💛
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Nieuwsgierig naar wat er in het Oude Dierenpark gaat plaatsvinden? Hier een tipje van de sluier... Koop nu je tickets op www.zoo-mooi.nl 23, 24, 25 mei '19 Zoo Mooi! Ode aan Aleid Rensen Mogelijk gemaakt door Rudy Niemeijer, Michael Steenbergen Videoproducties en RTV Drenthe #trailer #nieuwsgierig #trots #zoomooi #emmen #oudedierenpark #aleidrensen #rensenpark
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
'Onze' Richard Zuiderveld is genomineerd 🎉
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Repetitie 🎶

Kom jij ook as zaterdag naar het concert? #gratis

KOMEND weekend, 8 en 9 februari, zijn de Amsterdam Staff Songsters te gast bij korps Emmen!!!

Zij zijn het nationale koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen in tehuizen, opvangcentra, gevangenissen etc. Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt!

Zaterdagavond 8 februari zal het koor een concert geven samen met Harmonie Euterpe uit Emmen. Hiervoor nodigen we u natuurlijk heel graag uit! Om 19.30 uur in het gebouw van de Baptisten gemeente ‘Het Baken’ aan de Kerspellaan 2 in Angelslo. De toegang is gratis, wel vragen we een vrije gift om de kosten te dekken. Er zal een kleine pauze worden gehouden waarin gelegenheid is voor het drinken van een kopje koffie of thee voor € 1,-.
Het koor is ook te beluisteren in de zondagmorgen samenkomst van 9 februari, in ons korps gebouw aan de van Schaikweg 42, en zullen zij voorgaan in de dienst. Uiteraard bent u hier ook heel hartelijk welkom!
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Harmonie Euterpe Emmen
Repetitie 🎶 Kom jij ook as zaterdag naar het concert? #gratis KOMEND weekend, 8 en 9 februari, zijn de Amsterdam Staff Songsters te gast bij korps Emmen!!! Zij zijn het nationale koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen in tehuizen, opvangcentra, gevangenissen etc. Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt! Zaterdagavond 8 februari zal het koor een concert geven samen met Harmonie Euterpe uit Emmen. Hiervoor nodigen we u natuurlijk heel graag uit! Om 19.30 uur in het gebouw van de Baptisten gemeente ‘Het Baken’ aan de Kerspellaan 2 in Angelslo. De toegang is gratis, wel vragen we een vrije gift om de kosten te dekken. Er zal een kleine pauze worden gehouden waarin gelegenheid is voor het drinken van een kopje koffie of thee voor € 1,-. Het koor is ook te beluisteren in de zondagmorgen samenkomst van 9 februari, in ons korps gebouw aan de van Schaikweg 42, en zullen zij voorgaan in de dienst. Uiteraard bent u hier ook heel hartelijk welkom!
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen
We hebben komende maand nog wat ruimte om details op carnavalskarren aan te brengen!
Heb je een goede basis maar wil je nét dat beetje gepimpt hebben waardoor de kar hé-le-maal geweldig is?
Bel mij dan @ 0615444117
Alaaf!! 🙋🏼‍♀️

#carnaval #pimpjekar #detailsbyKaenRabs