Zoo Mooi! Under Construction
In deze les ga je bezig met videoclips. Videoclips zijn namelijk precies tegenovergesteld geproduceerd als films. Eerst werd de muziek gemaakt en daarna pas het beeld. Tijdens de voorstellingen van Zoo Mooi! wordt ook een film getoond. Deze film wordt gemaakt op het verhaal en de gekozen muziek!

De film zal op de achtergrond gedraaid worden tijdens het spelen. Hierdoor krijg je een idee dat je naar een speelfilm of musicalvoorstelling zit te kijken, maar door de mooie locatie waan je je waarschijnlijk nog meer in het verleden van het Noorder Dierenpark.

Wil je meer weten over Zoo Mooi!, over de speeldata, de mensen die meewerken aan Zoo Mooi! of wil je alvast een kaartje kopen? Ga dan naar onze website www.zoo-mooi.nl. Like en check ons ook op Facebook, Instagram en Twitter en hopelijk zien we je terug op 23, 24 of 25 mei 2019!

Opdrachten

*) Bij het versturen van het formulier, krijg je een e-mail binnen op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Hierin staat een link waarmee het mogelijk is om de opdracht(en) later af te maken.

Terug naar lessenoverzicht