Zoo Mooi! Under Construction
Tijdens Zoo Mooi! vertelt de muziek het verhaal van Aleid Rensen, maar naast muziek bestaat Zoo Mooi! uit meerdere elementen. Tijdens de voorstellingen wordt ook gezongen, is er een voice-over te horen en is er op de achtergrond een film aanwezig.

Dit alles gebeurt in het Rensenpark, de Oude Dierentuin. Wat is namelijk een mooiere plek dan de oude locatie van het dierenpark gerund door Jaap en Aleid Rensen? In het Rensenpark, waar de nijlpaarden altijd verbleven, direct naast de savanne en achter het theehuis wordt Zoo Mooi! opgevoerd. Je wordt meegenomen in het verhaal gedurende de avond en terwijl de zonsondergang plaatsvindt wordt de sfeer tijdens het concert steeds mooier!

Wil je meer weten over Zoo Mooi!, over de speeldata, de mensen die meewerken aan Zoo Mooi! of wil je alvast een kaartje kopen? Ga dan naar onze website www.zoo-mooi.nl. Like en check ons ook op Facebook, Instagram en Twitter en hopelijk zien we je terug op 23, 24 of 25 mei 2019!

Theorie

Opdrachten

*) Bij het versturen van het formulier, krijg je een e-mail binnen op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Hierin staat een link waarmee het mogelijk is om de opdracht(en) later af te maken.

Terug naar lessenoverzicht